Láska je cesta k harmonii a radosti

Miluše Šafránková

Bělehradská 3347/1
434 01 Most
737 247 718
milusesafrankova@seznam.cz

Sobotní kurz automatické kresby / připravuji termín/

03.05.2014 00:00

 

Pokud si chcete užít příjemný den společně s podobně smýšlejícími lidmi a máte chuť se pokusit pomocí intuitivní kresby  nahlédnout do svého podvědomí? Naučit se vnímat smysl vlastních kreseb, pochopit k čemu nás vedou jednotlivé barvy a co se nám snaží říct?  Neváhejte a dopřejte si pár hodin  věnovat pouze sama sobě. AK je příjemnou a v podstatě snadnou sebepoznávací i očistnou metodou - cestou, jak se „vykreslit“ z nepříjemných pocitů, nebo jak prostřednictvím vlastního obrázku nahlédnout do svého nitra. Z obrázku je možné vyčíst, jak se cítím, co prožívám a co potřebuji. 

V kurzu Vás naučím uvolňovací kresbě, která je přínosnou a očistnou sebepoznávací technikou. Společně analyzujeme negativní energii a podnikneme kroky k její nápravě.

Naučíme se, jak se samotnou automatickou intuitivní kresbou pracovat, techniky napojení. Otevřeme brány našeho podvědomí, budeme se ladit na témata, která jsou pro Vás osobně v tuto chvíli stěžejní a důležitá. Vytvoříte si též vlastní léčivý nebo harmonizující obrázek.

Připadně spojíme kresbu s výkladem karet, numerologií a poznáním čaker. Najdeme v sobě možnost kreslit podle vlastního srdce a využít nekonečné možnosti intuice.

 

Máte li chuť intuitivní kresbu objevovat? Ráda Vás povedu a věřím, že společně strávíme příjemné sobotní odpoledne!

 

Cena: 700,- Kč

V případě zájmu volejte:

737 247 718