Láska je cesta k harmonii a radosti

Miluše Šafránková

Bělehradská 3347/1
434 01 Most
737 247 718
milusesafrankova@seznam.cz

SEMINÁŘ - POHLEDY DO DUŠE

02.02.2012 00:00

Zvu vás na pouť za  sebepoznáním, kde společně nahlédneme jak do výšin, tak i hloubek své duše. Jedná se o prožitkový, duchovní seminář, zaměřený na ženy pro bezpodmínečné pochopení a příjetí sama sebe!

V prúběhu semináře se opíram o své vlastní vzdělání a bohaté životní zkušenosti. Předám vám svou osobní soustavu technik, kterou vás provedu během prvního dne sebekoučinku, kde se pod citlivým vedením stáváte sami sobě terapeutem. Společně se ponoříme do síly čísel, automatické kresby, rituálů a meditace, pomocí magického malování a vnímání barev. Vytvoříme společné spojení se srdcem a duší. Dojdeme k pochopení své cesty a své vlastní podstaty. Nahlédneme také, jak nás samotné ovlivňují životní události našich předků, které nás mohou blokovat ve spokojenosti a rozletu. Na závěr si každá z účastnic odnese vlastnoručně vytvořený osobní energetický obraz.

Prožijte svou vlastní spiritualitu, načerpejte životní energii, sílu a radost.

Termín: Sobota  4.3,2023

Cena: 1200,- Kč

Místo konání. Firma Team proměny v.o.s.,Bělehradská 3347, Most

Pro rezervaci místa stačí zavolat, nebo  poslat e-mail, přez odkaz níže,

 

Plánovaný žačátek: v 10:00 dopoledne, konec semináře cca v 17:00 Doporučuji pohodlné oblečení a příp. i karimatku.

K dispozici na místě: drobné občerstvení, čaj, káva. Možnost ohřátí jídla dle potřeby / mikrovlná trouba/. Kreslící potřeby, skycáky a manuály.

UKÁZKY AK  kresby -  napojování na klienta

a/ první  kresba vypovídá o člověku s hlavou v oblacích, plnou ideálů. Tak trocho ,, klaun", bez uzemění a osobní  zodpovědnosti. Jeho cesta života /zkoušky, které ho čekají/, ho bude postupně učit stát nohama na zemi

b/ druhá kresba, vykresluje muže, odříznutého od univerza, bez fantazije a vize. Uznávajícího jedinné hodnoty... pevnost, řád a materiální zabezpečení. Což mu ale radost nepřináší! Je nešťastný, plný zloby, která se táhne už z minulosti a i přesto je i nadále neochotný cokoliv měnit...

Zvolila jsem úmyslně tyto dva náhledy, ukazuji v nich potřebu ,, rovnováhy"!